VILA DALMATINO
   SMJEŠTAJ
   GALERIJA
   REZERVACIJE
   KAKO DO NAS?
   BRELA
 
 


Vila Dalmatino
Brela, CROATIA
Biskupa Bijankovica 1A
Tel: 00385 91 511 39 58
@: viladalmatino@viladalmatino.com


     
 

BRELA

Brela beachBrela su smještena oko 15 kilometara sjevero-zapadno od Makarske. Zbog gustih borovih šuma, dugih i pješčanih plaža i izvora vode, Brela već desetljećima igraju važnu ulogu u turizmu Makarske rivijere.

Naselje se sastoji od starog dijela (Gornja Brela) blizu stare ceste na brežuljku i novog dijela smještenog uz obalu (Donja Brela).

U Brelima šume i plaže okupane su briljantnim sunčevim sjajem. Povjetarac donosi miris mora a u zraku se osjeća aroma aromatičnog bilja. Glasanje galebova miješa se pjesmom ptica. 1986. Brela su okrunjena ˝Prvakom Jadrana˝ za velika dostignuća u turističkim aktivnostima. Mjesto je smješteno na obali između planine Biokovo i otoka Brača. Brela su jedinstvena u svojoj ljepoti sa prekrasnim plažama, borovim šumama, kristalno plavim morem. Mediteranska klima, sportske površine, marina, ekološko okruženje i opuštajući mir, servis vrhunske kvalitete u luksuznim hotelima i privatnom smještaju. Sve vam to jamči nezaboravni odmor.

Brela… čisto more, sunce… sve za uživanje. Valovi koji žure prema zlatnim plažama, tisuće borovih iglica nježno padaju na tlo… Prirodno naslijeđe: Hrast u Solinama, prirodni spomenik, tisuću godina star sa ogromnom krunom; planina Biokovo – park prirode sa nekoliko hortikulturalnih spomenika (divlja vegetacija, geomorfološka i botanička lokacija), panoramski pogled – čudesan i prekrasan dragulj.

A sada pripadate zemlji o kojoj ste sanjali. Vjetrovi pune jedra, daske za jedrenje klize i skije se natječu s bijelim brazdama iza brodova. Zlatni šljunak miješa se s draguljima zaljeva… Grane tisućljetnih borova skrivaju hotele poput baršunastih zavjesa, prekrivaju grebene poput velikih suncobrana… Boje, cvijeće i mirisi stvaraju tipičan mediteranski ugođaj.

                                        

Postoji brdo iznad Brela kojeg zvijezde dotiču po noći. To je mjesto gdje vjetrovi pričaju priče, gdje borove iglice i cvijeće pletu veo oko kuća i restorana a radost se natječe sa relaksacijom prirode. Brela su dragulj netaknute prirode. Brela su luksuz vegetacije, sunce i more. Sve to stvara poseban osjećaj i povezanost s Brelima.

Noć nudi najbolje… Noć znači ponovno susretanje s Brelima u svojoj kraljevskoj ljepoti… Brela su arhitektura prirode i našeg naslijeđa…

 
     
 

 

 

VILA DALMATINO nalazi se odmah uz more samo 50m od šljunkovitih plaža.
Nudi visoko komforne nove apartmane opremljene klima uredajem, satelitskom TV i osiguranim parkingom.
U sklopu kuće nalazi se trgovina sa suvenirima te caffee bar. U neposrednoj blizini nalazi se zatvoreni bazen te teniska igrališta
 
>