Dvosobni apartman

Upoznajte Vila Dalmatino – vašu destinaciju za luksuzni smještaj na prekrasnoj obali Jadranskog mora. Ovdje se spojila tradicija gostoprimstva s modernim udobnostima kako bismo vam pružili nezaboravan odmor u Brelima, Hrvatska.

Dvosobni apartman u Vili Dalmatino nudi prostrane i udobne smještajne opcije za vaš odmor u Brelima, Hrvatska. S dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje, dvije kupaonice i balkonom, ovaj apartman prostire se na 54 m².

Opremljen je s modernim sadržajima kao što su satelitski TV, klima uređaj, grijanje i kuhinja s aparatom za kavu i električnim kuhalom. Također, apartman ima predivan balkon.

S kapacitetom za 4 odrasle osobe i 2 djece, ovaj apartman idealan je za obitelji ili grupe prijatelja. Prostrane i svijetle sobe s drvenim podovima stvaraju ugodan ambijent za vaš boravak.

Uživajte u svom odmoru u udobnosti i luksuzu ovog apartmana u Vila Dalmatino, gdje se tradicija i moderni sadržaji susreću kako biste vam osigurali nezaboravan doživljaj na obali Jadranskog mora.

    Rezervacija