Brela

Brela, biser hrvatske obale Jadranskog mora, predstavlja slikovitu destinaciju koja će vas osvojiti svojom prirodnom ljepotom i bogatom kulturnom baštinom. Smještena između kristalno čistog mora i planinskih vrhova Biokova, Brela nudi nevjerojatan spoj prekrasnih plaža, netaknute prirode i autentične dalmatinske atmosfere.

Impresivna priroda

Dobrodošli u Brela – dragulj hrvatske obale Jadranskog mora! Smještena na Makarskoj rivijeri, Brela su sinonim za netaknutu prirodu, kristalno čisto more i nevjerojatno gostoprimstvo. Ovo malo mjesto oduševljava posjetitelje svojom slikovitom obalom, koja se prostire duž 6 kilometara prekrasnih plaža, šljunčanih uvala i skrivenih špilja.

Brela su također poznata po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, koja se očituje u tradicionalnim dalmatinskim kućama, crkvama i spomenicima.

Uživajte u šetnji kroz uske kamene uličice ovog malog ribarskog gradića i istražite duboku povezanost s tradicijom i poviješću.

Aktivni odmoratelji također će pronaći mnogo toga za istražiti u okolici Brela. Planina Biokovo pruža izvanredne mogućnosti za planinarenje, biciklizam i spektakularne panoramske poglede na obalu. Nacionalni park Biokovo je prava prirodna oaza koja privlači ljubitelje prirode i avanturiste.

Nakon uživanja u svim ljepotama Brela, vratite se u udobnost Vile Dalmatino i opustite se uz najbolje što Dalmacija može ponuditi. Brela su vaša vrata u raj na jadranskoj obali, i mi se radujemo što ćemo vam pomoći da istražite ovo prekrasno područje.


Imate pitanja?

Naša vila, Vila Dalmatino, ponosno se smjestila u ovom rajskom kutku, pružajući vam priliku da uživate u svim čarima ovog mediteranskog dragulja. Imate pitanja za nas? Stojimo na raspolaganju.