Kontakt

Stojimo vam na raspolaganju kako bismo vam pružili najbolju podršku i informacije koje vam mogu pomoći u planiranju vašeg boravka u Vila Dalmatino.

Kako vam možemo pomoći?

Vaša udobnost i zadovoljstvo su nam na prvom mjestu, i jedva čekamo da vas dočekamo u našem malom kutku raja u Dalmaciji.

Iz tog razloga nas kontaktirajte s bilo kakvim upitima oko smještaja, okolice ili načina dolaska.

Vidimo se 🙂

Adresa
Biskupa Bijankovica 1A, 212022 Brela, Hrvatska
Telefon
Email


    Kratko o nama

    Villa Dalmatino nalazi se na samo 50m od prekrasnih plaža u centru Brela. Poznata plaža Punta Rata udaljena je 10 minuta hoda, kao i simbol Brela-Kamen Brela. Svi studiji i apartmani imaju balkon i besplatno parkiralište u sklopu objekta.

    Sve smještajne jedinice uključuju klima-uređaj, masažni tuš, besplatni bežični pristup internetu i TV sa satelitskim programima. Neke jedinice imaju prekrasan panoramski pogled na Jadransko more ili planinu Biokovo.

    U prizemlju objekta nalazi se caffe bar – pizzeria gdje se gosti mogu opustiti uz piće ili kušati neke od brojnih jela koje nudi restoran. Svakog jutra u restoranu se poslužuje bogat doručak koji gosti mogu naručiti u apartmanima.

    U sklopu objekta nalazi se i privatna organizacija izleta brodom (uz nadoplatu). Objekt gostima također nudi uslugu iznajmljivanja električnih bicikala. Samo 10 metara od hotela nalazi se autobusna i taxi stanica, ljekarna i pekara, a trgovina mješovitom robom udaljena je 20 metara. Udaljen je 2 km od Baške Vode.